Hoitajainfo

Kuka voi liittyä hoitajaverkostoon?

Verkostoomme ovat tervetulleita kaikki hoitajat, jotka toimivat yrittäjinä tai kevytyrittäjinä ja jotka ovat suorittaneet Bodymind Energy Balancing Methodin ensimmäisen tason, joka koostuu kolmesta kurssista. Liittyessäsi verkostoomme, ole valmis esittämään voimassa oleva y-tunnus, joka todentaa sinut ammattimaiseksi palveluntarjoajaksi.

Hoitajaverkostossa toimiminen on kustannustehokasta, sillä hoitajalla ei ole verkostossa juoksevia kuluja. Jos sinulla ei vielä ole y-tunnusta, ei hätää! Meillä on sopimus Ukko.fi:n kanssa, joka on helppo ja nopea tapa ryhtyä kevytyrittäjäksi. Ukko.fi auttaa sinua hoitamaan paperityöt, jotta voit keskittyä tarjoamaan asiakkaillesi parasta mahdollista hoitopalvelua.

Y-tunnuksen ja Ukko.fi:n kautta toimimisen avulla varmistamme, että kaikki verkostomme jäsenet toimivat ammattimaisesti ja laillisesti, jotta voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme korkealaatuista ja luotettavaa palvelua. Tämä takaa, että kaikilla verkostomme jäsenillä on yhtenäinen koulutus- ja osaamistaso sekä asianmukaiset toimintaluvat ja -oikeudet.

Jos olet suorittanut vaaditut kurssit ja olet innokas liittymään ammattitaitoiseen ja omistautuneeseen tiimiimme, toivomme kuulevamme sinusta! Odotamme innolla mahdollisuutta työskennellä yhdessä ja kehittää hoitopalvelujamme entisestään!

Aloita laittamalla hakemus Hoitajaverkostoon rekisteröintilomakkeen kautta.

Miten minä hoitajana tästä hyödyn?

Hoitajaverkosto tarjoaa hoitajilleen useita eri etuja. Näistä merkittävimpänä on ehdottomasti ammattimainen markkinointi, joka on oikein tehtynä erittäin kallista. Yksittäisellä hoitajalla ei ole välttämättä mahdollisuuksia sijoittaa tuhansia euroja markkinointiin, joten teemme sen puolestasi. Kauttamme saat myös paljon muuta valmista, kuten maksupäätteen, ajanvarauskalenterin, räätälöidyn profiilin, yms. Hoitaja saa tämän kaiken ilman etukäteiskuluja tai kiinteitä kuukausikuluja. Otamme vain pienen komission jokaisesta hoidosta, jolla rahoitamme palvelun kaikki osa-alueet. Lisätietoja eduista, hyödyistä, ja maksuista sopimusehdoissamme täällä.

Miten liittyä hoitajaverkostoon?

Liittyminen hoitajaverkostoomme on yksinkertaista. Täytä sivun laidassa oleva rekisteröintilomake huolellisesti. Tarvitsemme perustiedot, kuten nimesi, y-tunnuksesi, yhteystietosi ja sijaintisi, sekä lisätietoja koulutuksestasi ja kokemuksestasi. Lomakkeessa pyydetään myös profiilikuvaa ja esittelytekstiä, jotta voimme esitellä sinut asiakkaille verkostossamme. Varmista, että annat myös tiedot mahdollisista kotikäynneistä ja sitoudut noudattamaan verkostomme sääntöjä.

Jos sinulla ei ole y-tunnusta, voit hankkia sen helposti ja aloittaa kevytyrittäjyyden Ukko.fi:n kautta.
Katso ohjeet kevytyrittäjyyden aloittamiseksi tästä.

Kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet tietosi, otamme sinuun yhteyttä ja voit aloittaa toimintasi verkostossamme. Näin pääset osaksi ammattitaitoista tiimiämme ja voit alkaa tarjoamaan palveluitasi asiakkaillemme!

Mihin hoitajaverkosto velvoittaa?

Hoitajaverkostomme jäsenyys velvoittaa hoitajia tarjoamaan ammattitaitoista hoitoa sekä fyysiselle että psyykkiselle puolelle, käyttämällä BodyMind Energy Balancing Method -menetelmiä hoitojen perustana. Lisäksi odotamme, että hoitajamme sitoutuvat jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen, noudattavat eettisiä käytäntöjä ja ovat avoimia palautteelle sekä yhteistyölle muiden verkoston jäsenten kanssa. Jäsenyytemme tarkoitus on edistää hyvinvoinnin ammattilaisten yhteisöllisyyttä ja tukea jäsentemme ammatillista kasvua ja menestystä.

Miten voin itse vaikuttaa varausaktiivisuuteen?

Vahvistaaksesi asemaasi ja lisätäksesi varausaktiivisuuttasi Hoitajaverkostossa, suosittelemme osallistumaan aktiivisesti verkostomme blogiin. Voit kirjoittaa asiakaskertomuksia, jakaa ammatillisia näkemyksiäsi tai esitellä erikoisosaamistasi ja hoitomenetelmiäsi. Sosiaalisen median kanavien aktiivinen hyödyntäminen on myös tehokas tapa lisätä näkyvyyttäsi ja luoda yhteyksiä sekä asiakkaiden että muiden hoitoalan ammattilaisten kanssa.

Erinomaisen palvelun tarjoaminen on perusta positiivisen maineen luomiselle. Tyytyväiset asiakkaat voivat suositella palveluitasi muille, ja suusanomainen on tehokas tapa houkutella uusia asiakkaita.

Lisäksi on tärkeää pitää tarpeeksi avoimia hoitoaikoja tarjolla, jotta asiakkaat voivat varata aikoja sinulle sopivina ajankohtina. Joustavuus ajanvarausten suhteen ja avoimuus uusille asiakkaille voivat merkittävästi parantaa varausaktiivisuuttasi ja auttaa sinua rakentamaan vakaata asiakaskuntaa verkostossamme.

Hoitajaprofiili

Hoitajaprofiilissasi näytetään kyselylomakkeen tiedot, mukaan lukien nimesi, yhteystiedot, koulutus ja erikoistuminen. Lisäksi profiilissasi on tilaa 300 sanan esittelytekstille, jossa voit kertoa itsestäsi, palveluistasi ja kokemuksestasi hoitoalalla. Profiiliin voit lisätä myös osion ”Mitä vaivoja olet saanut hoidettua”, jossa voit kertoa onnistuneista hoitotapauksista. Osiossa ”Suositukset” voit esittää asiakaspalautteita tai suosittelijoita, jos mahdollista, mikä auttaa vahvistamaan ammattitaitoasi ja luomaan luottamusta asiakkaiden keskuudessa.

Mitä vielä?

Hoitajaverkostomme tukee jäseniään tarjoamalla kattavat resurssit ja tuen, jotta voit keskittyä hoitotyöhön ilman juoksevia kuluja. Tarjoamme maksupäätteet, ajanvarauskalenterin ja ammattimaisen markkinoinnin, joiden avulla voit keskittyä asiakkaiden parhaaseen mahdolliseen palveluun. Liittymällä verkostoomme pääset osaksi yhteisöämme, joka on omistautunut tukemaan hyvinvoinnin ammattilaisten menestystä ja ammatillista kasvua.