Sopimusehdot Hoitajaverkoston ja Hoitajan välillä

1. Johdanto

Tämä sopimus on solmittu Hoitajan ja Suomen Hoitajaverkosto Oy:n (Y-tunnus: 3219117-1), joka toimii Hoitajaverkosto.fi:n alaisuudessa ja on osa Suomen Energiahoitajat Oy:tä, välillä. Liittymällä Hoitajaverkostoon, sinusta tulee osa ammattitaitoista ja eettistä hoitajien yhteisöä, joka pyrkii tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa asiakkailleen.

2. Palvelut ja Työkalut

Työkalut ja Resurssit:

Hoitajaverkosto tarjoaa hoitajilleen kattavan valikoiman työkaluja ja resursseja, jotka on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan hoitotyötä sekä auttamaan hoitajia keskittymään parhaan mahdollisen hoidon tarjoamiseen asiakkaille.

 • Maksupäätteet ja verkkomaksupalvelut: Tarjoamme pääsyn luotettaviin ja turvallisiin maksuratkaisuihin, jotka helpottavat maksujen käsittelyä ja varmistavat, että voit keskittyä hoitotyöhösi.
 • Markkinointi: Meillä on kokenut ammattilaistiimi hoitamassa markkinointia, johon sisältyy muun muassa tehokas sosiaalisen median hyödyntäminen.
 • Ajanvarauskalenteri ja sen synkronointi henkilökohtaiseen Google- tai Outlook-kalenteriin: Järjestelmämme mahdollistaa ajanvarausten hallinnan sujuvasti, ja voit synkronoida työaikataulusi henkilökohtaisen kalenterisi kanssa.
 • Räätälöidyt hoitopaketit ja hinnoittelut: Saat tukea ja ohjeistusta hoitopakettiesi ja hinnoittelustrategiasi kehittämiseen, jotta voit tarjota asiakkaillesi parhaita mahdollisia palveluita.
 • Brändin mukaiset paidat ja muut brändituotteet: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden edustaa itseäsi ja palveluitasi ammattimaisesti ja yhtenäisesti Hoitajaverkoston brändin mukaisilla tuotteilla.
 • Automaattinen palkanmaksu kuukausittain kaikille hoitajille: Huolehdimme siitä, että palkkasi maksetaan ajallaan ja automaattisesti, jotta voit keskittyä olennaiseen – hoitotyöhön.

3. Kevytyrittäjyys Ukko.fi:n kautta

Hoitajaverkosto tarjoaa hoitajille mahdollisuuden toimia kevytyrittäjinä Ukko.fi-palvelun kautta. Olemme neuvotelleet Ukko.fi:n kanssa edulliset sopimushinnat Hoitajaverkoston hoitajille, mikä tekee kevytyrittäjyydestä vaivattoman ja edullisen vaihtoehdon hoitajillemme. Tämä mahdollistaa hoitajille joustavuuden ja yksinkertaisuuden työskennellä itsenäisesti ilman omaa yritystä.

4. Markkinointi

Hoitajaverkosto tarjoaa ammattitaitoisen markkinointitiimin, joka tukee hoitajien näkyvyyttä ja asiakashankintaa eri kanavissa, kuten sosiaalisessa mediassa, Google-mainonnassa, sähköpostimarkkinoinnissa, mediassa sekä messuilla.

5. Eettisyys ja Ammattitaito

Hoitajat sitoutuvat Hoitajaverkoston eettisten periaatteiden noudattamiseen ja ammattitaitoiseen toimintaan kaikissa asiakasvuorovaikutuksissa. Jäsenyys velvoittaa heitä tarjoamaan ammattitaitoista hoitoa fyysiselle ja psyykkiselle puolelle BodyMind Energy Balancing Method -menetelmiä käyttäen. Hoitajilta odotetaan myös jatkuvaa ammatillista kehittymistä, eettisten käytäntöjen noudattamista, avoimuutta palautteelle ja yhteistyöhalukkuutta verkoston muiden jäsenten kanssa. Jäsenyyden tavoitteena on edistää hyvinvoinnin ammattilaisten yhteisöllisyyttä ja tukea jäsenten ammatillista kasvua ja menestystä.

6. Taloudelliset Ehdot

Komissio:

 • Ennalta sovittu 15% komissiota otetaan jokaisesta toteutuneesta hoidosta. Tämä komissio käytetään kattamaan Hoitajaverkoston tarjoamat työkalut ja resurssit, maksupäätteet ja verkkomaksupalvelut, ajanvarauskalenteri, räätälöidyt hoitopaketit ja hinnoittelut, brändituotteet, automaattinen palkanmaksu sekä markkinointi. Komissio otetaan toteutuneesta määrästä, huomioiden maksupäätteiden ja verkkomaksujen kulut.

Palvelumaksun perusteet:

 • 15% komissio kattaa pääsyn kaikkiin Hoitajaverkoston tarjoamiin resursseihin ja työkaluihin, jotka on suunniteltu tukemaan ja edistämään hoitajien ammattitaitoa ja liiketoimintaa. Tämä mahdollistaa hoitajien keskittyä täysin asiakkaiden hoitoon ja vähentää hallinnollista taakkaa.
 • Komissiolla kustannetaan myös hoitajien markkinointia monissa eri kanavissa, mukaan lukien sosiaalinen media, Google-mainonta, sähköpostimarkkinointi ja messuosallistumiset, joilla pyritään maksimoimaan hoitajien näkyvyys ja asiakashankinta.
 • Lisäksi komissiota käytetään ylläpitämään ja päivittämään Hoitajaverkoston digitaalisia työkaluja ja palveluita, jotta voimme jatkuvasti tarjota parhaita mahdollisia työkaluja hoitajillemme

7. Irtisanominen ja Reklamaatiot

Irtisanomisehdot:

 • Hoitajalla on 1 kuukauden irtisanomisaika.
 • Irtisanomispäivän jälkeisistä hoidoista peritään normaali komissio, mikäli hoitoja on kalenterissa.

Reklamaatiot:

 • Kaikki reklamaatiotilanteet tutkitaan Hoitajaverkoston toimesta. Hoitajaverkosto pyrkii ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet osapuolten välillä
 • Hoitajaverkosto voi irtisanoa sopimuksen välittömästi, mikäli hoitaja saa negatiivista asiakaspalautetta tai ei toimi eettisesti ja Hoitajaverkoston periaatteiden mukaisesti.

8. Hoitajan Sitoutuminen ja Rinnakkaiset Palvelut

Sitoutuminen Hoitajaverkostoon:

 • Hoitaja sitoutuu työskentelemään Suomen Hoitajaverkosto Oy:n alaisena ja noudattamaan kaikkia Hoitajaverkoston käytäntöjä ja ohjeistuksia.
 • Hoitaja sitoutuu käyttämään Hoitajaverkoston kalenteria, maksupäätteitä ja verkkomaksupalveluita kaikissa hoidoissaan.