Blogi

Laborantin matka energiahoitajaksi

Laborantin matka energiahoitajaksi – Energiahoidot Nastolassa Lahdesta

Minulla on aina ollut halu auttaa muita ihmisiä. Olen erityisherkkä ja empaattinen energiahoitaja Nastolasta, Lahdesta. BodyMind Energy Balancing Method -energiahoidot merkitsevät minulle todella paljon. Hoitojen myötä olen oppinut itsestäni valtavasti ja saanut uusia ystäviä.

Ensimmäinen kosketus energiahoitoihin

Sain ensimmäisen BodyMind Energy Balancing -hoitoni tietämättä yhtään, mistä oli kysymys. Saamani apu oli niin merkittävä, että tiesin heti haluavani opiskella tätä hoitomuotoa. Työskentelin silloin vielä laboratoriossa laadunvalvojana, mutta koin, ettei työ tuonut enää elämääni kaipaamaani sisältöä. Elämä oli kuluttavaa ja sairastuin masennukseen. Aloin etsiä muita työvaihtoehtoja. Energiahoidot veivät minut mukanaan ja päätin tehdä siitä itselleni uuden ammatin.

Sarjahoitojen vaikutukset terveyteen

Otin sarjahoitona BodyMind Energy Balancing Method -hoitoja ja yllätyksekseni huomasin, että skolioosini oli suoristunut. Tämän myötä myös alaselkäkipuni väistyivät. Myöhemmin huomasin, että vaikea astmani alkoi olla oireeton, ja pystyin vähentämään lääkitystä ja lopulta lopettamaan sen kokonaan. Astmani on pysynyt hyvässä hoitotasapainossa ilman lääkitystä. Nyt myös kilpirauhaseni on aktivoitunut toimimaan uudelleen niin, että olen voinut vähentää lääkitykseni minimiin.

Hoitajana Nastolassa

Hoitajana olen helposti lähestyttävä ja ystävällinen. Kuuntelen asiakasta aina tarkasti ja pyrin auttamaan parhaani mukaan fyysisten ja psyykkisten oireiden kanssa. Asiakkaani ovat saaneet apua muun muassa ahdistukseen, PMS-oireisiin, kiputiloihin, masennukseen, suruun ja stressiin.

Tule kokeilemaan energiahoitoja

Teen hoitoja Nastolassa. Tule kokeilemaan BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitoja ja löydä apu sinäkin!

www.hoitajaverkosto.fi/hoitaja/eija-broder/

Asiakaskokemuksia energiahoidoista Nastolassa

”Minulla oli kiinnostusta ja uteliaisuutta kokeilla energiahoitoja, joten varasin ajan Eijalle. Hoito on ollut rentouttavaa, ja hoidon jälkeisenä yönä olen nukkunut erittäin hyvin. Ensimmäinen kerta jäi erityisesti mieleen, sillä huomasin niska-hartiaseudulla olevan kireyttä ja sen yhteyden tunneperäisiin asioihin. Hoidon aikana tunsin lämpöä näissä kohdissa ja sain selkeän yhteyden oman elämäni tilanteisiin, jotka olivat linkittyneitä hartiaseudun kireyteen. Hoito on ollut minulle rentouttava ja olen tullut paikalle avoimin mielin. Eija ottaa asiakkaan vastaan lämmöllä, ja ennen hoitoa keskustelimme odotuksista ja vaivoista. Koen, että oman elämäni tilanne peilautuu hoitotilanteessa. Toisella kerralla olin stressaantuneempi ja mieleni poukkoili enemmän. Hoito kuitenkin rauhoitti ja niska-hartiaseudun kireys helpottui. Hoidot ovat minulle erityisesti rentouttavia. Suosittelen lämpimästi Eijan hoitoja! – Saara”

”Olen saanut apua vaivoihini Eijan energiahoidosta! Hoidot ovat rentouttavia ja oloni tuntuu pitkästä aikaa turvalliselta. Ongelmat alkoivat helpottaa hoidon jälkeen. Eija on todella empaattinen, ja hänen läsnäolossaan on turvallinen ja levollinen olo. Koin tulleeni ymmärretyksi jo ennen kuin aloin kertoa ongelmistani. Olen ollut erittäin tyytyväinen! – Irina”

 

Aikaisemmat blogiartikkelit

Hoitajaverkosto

Hoitajaverkosto.fi on aloittanut toimintansa

Hoitajaverkosto.fi käynnisti toimintansa 1. huhtikuuta 2024, tavoitteenaan mullistaa tapa, jolla ihmiset lähestyvät kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Hoitajaverkosto tuo yhteen BodyMind Energy Balancing […]

Lue lisää